Få et uforpligtende tilbud

  Fliser i Viborg, Randers & omegn

  Renoveringsopgaver og nybyggeri

  Hvis du ønsker fliser i højeste kvalitet, så er vi det helt rette firma at kontakte. Hvad enten der er tale om renoveringsopgaver eller nybyggeri, leverer vi de bedste materialer efter alle aftalte tidsplaner. Igennem en god kommunikation sikrer vi, at du kender alle dine muligheder og materialer, samt at vi finder den optimale løsning for dig. Både når det kommer til kvalitet og pris.

  Det er vores ambition, at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os og da vi bygger vores succes på tilfredse kunder, er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at alle vores materialer er i højeste kvalitet.

  Vi har stor erfaring og kendskab til markedet og kan derfor indhente de bedste materialer til fordelagtige priser på alt i belægningsarbejde herunder både fliser, sokkel og maskinsten.

   

  Kontakt os når du har brug for fliser

  Hvad enten du blot ønsker levering af flise-materialer eller ønsker at lade os klare belægningsarbejdet, så er vi en samarbejdspartner du kan stole på. Vi tilbyder udlejning af gravemaskiner med og uden gravefører. Igennem tiden har vi serviceret utallige kunder i Viborg og Randers og i resten af Jylland og vi har kapacitet til at hjælpe dig også, uanset opgavens størrelse.

  Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Vi ser frem til at høre fra dig. 

  Kontakt os på telefonnr. 24 67 66 86 eller gå til vores kontaktside

   

  Læs mere om vores belægningsarbejde.