Få et uforpligtende tilbud

  Belægning i Viborg, Randers & omegn

  Belægning til erhverv og private

  Hos Thomas Nørgard Aps er vi specialister i belægninger af alle typer. Vi etablerer bl.a. indkørsler, terrasser, parkeringsanlæg og meget andet. I samarbejde med den enkelte kunde finder vi præcis den belægning, der opfylder dine ønsker og behov. Til belægninger arbejder vi både med natursten, fliser, støbte produkter etc. Vi har mange års erfaring med belægninger af alle typer, og vi er derfor de helt rigtige at kontakte, hvis du ønsker belægning af højeste kvalitet. Vi udfører belægning til både renoveringsopgaver og nybyggeri.

   

  Vi tilbyder bla.:

  • Sten- / flisebelægning
  • Kantsten
  • Grusbelægning/granitbelægning
  • Stensætninger af natursten
  • Belægning af sten i særligt mønster, f.eks. firmalogo

   

  Vi udfører også asfaltarbejde til bl.a. p-pladser, ramper og opkørsler samt andre områder, hvor der foregår meget transport. Når vi er ude på en given opgave og der er brug for renovering eller nybygning af f.eks. trapper, støttemure, halvmure eller ramper har vi også her den rette mand i firmaet til disse opgaver. Vi har stor kendskab til markedet og arbejder kun med de bedste materialer herunder både flisersokkel og maskinsten.

   

  Kontakt os i dag

  Skal vi hjælpe dig med belægning på terrasse, indkørsel eller noget helt andet, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi er en troværdig samarbejdspartner, og vi står klar til at hjælpe med alle typer entreprenøropgaver. Vi er beliggende i Viborg, men hjælper også gerne kunder i og omkring Randers samt resten af Jylland. Vi tilbyder også udlejning af gravemaskiner med gravefører, hvis dette ønskes.

   

  Kontakt os på telefonnr. 24 67 66 86 eller gå til vores kontaktside. Vi ser frem til at høre fra dig!