Få et uforpligtende tilbud

  Kloakarbejde i Viborg, Randers & omegn

  Din autoriserede kloakmester


  Hos Thomas Nørgaard ApS er vi autoriserede inden for kloakarbejde. Ifølge loven, skal alt kloakarbejde udføres af autoriserede fagmænd, uanset om det drejer sig om helt nye installationer eller reparation af allerede eksisterende kloakker. Den eneste undtagelse er etablering af faskiner. Ved at benytte dig af en autoriseret kloakmester, sikrer du at det arbejde, der er udføres, bliver gjort professionelt og i henhold til love, krav og regler. Desuden står vi inde for at sikre et velfungerende kloaksystem, hvilket er afgørende for både hygiejne og sundhed i området. Vi har mange års inden for området, og vi har desuden specialiseret os inden for den nyere metode, kloak tv-inspektion. Her kan vi lokalisere problemer i kloaksystemet via et videokamera på en fleksibel ledning, hvilket betyder, at vi ikke behøver grave kloaksystem og terræn op.

   

  Vi bruger kvalitetskontrol


  Alle kloakmestervirksomheder skal anvende et godkendt kvalitetsstyringssystem eller være tilmeldt en særlig tilsynsordning. Formålet er at sikre en høj kvalitet i det arbejd, der udføres samt at sikre, at arbejdet udføres efter lovmæssige krav og regler. Alt arbejde med kloak skal indmeldes og færdigmeldes til kommunen, og kloakmesteren skal udfærdige tegninger, der viser ændringer i kloaksystemet. Hos Thomas Nørgaard ApS går vi højt op i at overholde denne kvalitetskontrol, så vi sikrer vores kunder den højeste kvalitet og sikkerhed. Under denne ordning får vi som autoriseret automester minimum hver andet år et kontrolbesøg, hvor hele papirgangen i kvalitetsstyrings-systemet gennemgås.

   

  Kontakt Thomas Nørgaard ApS i dag


  Thomas Nørgård ApS er desuden certificeret som Kessel service teknikker. Det betyder at vi har stor viden om produkterne samt en masse erfaring om, hvad der er den rette løsning for dig. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på 24 67 66 86 eller via vores kontaktformular. Med base i Viborg hjælper vi især kunder fra Viborg, Randers og omegn.

  Vi har døgnservice året rundt, kontakt Steffen Frank Christensen på tlf. 24 67 66 30