Få et uforpligtende tilbud

  Maskinsten i Viborg, Randers & omegn

  Maskinsten er en smuk og holdbar løsning

  Med maskinsten får du stor valgfrihed i forskellige overflader – f.eks. børstning, rivning og prægning. Som med alle andre dele af vores produkter og services er vores kendetegn, at vi satser på kvalitet, da vi ved, at kvalitet kan betale sig i længden.

  Det er vores ambition, at levere de bedste materialer til fordelagtige priser til vores kunder. Derfor ser vi gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at få de bedste materialer i aller højeste kvalitet, uden priserne løber i vejret.

  Igennem råd og vejledning sikrer vi, at du kender alle dine muligheder og materialer og at vi sammen finder den bedst mulige løsning for dig. Har du brug for at leje en gravemaskine med eller uden graver, så klarer vi også den for dig.

   

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Du er velkommen til at kontakte os for et frit og uforpligtende tilbud på maskinsten. Igennem råd og vejledning sikrer vi, at du får den bedste løsning for dig. Vi ønsker at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os og derfor går vi op i en god kommunikation, der også sikrer, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. Vi kan være behjælpelige med alt inden for belægningsarbejde og kloakservice.

  Du kan kontakte os på mail, pr. telefon, igennem vores hjemmeside, eller ved at besøge os personligt i Viborg for en snak om dine muligheder. Vi har mange kunder fra bl.a. Randers.

  Kontakt os på telefonnr. 24 67 66 86 eller gå til vores kontaktside.  

  Vi ser frem til at høre fra dig!