Få et uforpligtende tilbud

  Grader i Viborg, Randers & omegn

  Vi tilbyder kun de bedste gradere

  En grader er en maskine, der bruges til mange opgaver inden for entreprisearbejde. I Thomas Nørgaard ApS anvender vi kun de bedste og mest driftsikre gradere. Det betyder, at både små og store opgaver for privat såvel som erhverv løses med høj produktivitet i bl.a. Viborg og Randers.

  Det kræver stor erfaring og viden at anvende en grader, når der skal planneres. Her hos Thomas Nørgaard ApS har vi gennem mange år opbygget en dygtighed, der gør os i stand at planere ethvert areal og løse selv komplekse anlægsopgaver. I vores valg af gradere har vi altid haft fokus på nye og moderne teknikker. På den måde sikrer vi dig stor tidsbesparelse og undgår et overflod af materialeforbrug.

  Vores gradere er hurtige og effektive. Samtidig er de karakteriseret ved at være nøjagtige, alsidige og produktive. Det betyder, at vi udfører alle opgaver præcist og uden unødig tids- og materialespild.

   

  Alsidige kompetencer i belægning og kloak

  I Thomas Nørgaard ApS udfører vi alt inden for belægnings- og kloakarbejde i Viborg og Randers. Skal du for eksempel have etableret en indkørsel, terrasse eller et helt nyt kloaksystem, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Kun de bedste materialer og gradere anvendes.

  Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

  Kontakt os på telefonnr. 24 67 66 86 eller gå til vores kontaktside.

   

  Læs mere omkring maskinudlejning.